Activiteiten

Lessen

De tennislessen bij TV de Golfbreker worden gegeven door Marjolein Kodde-Cijsouw van TSM (Tennis School Middelburg). Marjolein heeft ruim 35 jaar ervaring in het verzorgen van tennislessen en -trainingen op zowel club- als regionaal niveau. Er zijn zomer- en winterlessen. Aanvang van het zomerseizoen is begin april en het winterseizoen start in oktober. Instromen na april (of na oktober als het een winterseizoen betreft) is uiteraard altijd mogelijk. Op het inschrijfformulier vindt u meer informatie over de tennislessen en de bijbehorende tarieven. 


Voor de jeugd zijn het 12 lessen per periode, in een groep van 4 personen à 45/ 50 minuten. Privéles op aanvraag bij Marjolein (Informatie: [email protected])

Voor senioren is privéles, groepstraining of competitietraining  mogelijk. Dit is op aanvraag of inschrijving via het inschrijfformulier.

Klik hier voor het inschrijfformulier
Klik hier voor het les reglement

Mocht u vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Marjolein, via e-mail; [email protected]

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken bij de tennislessen. 
Graag tot ziens! 

Tossen


Van mei tot oktober is er elke maandagavond vanaf 19.00 uur tossen voor seniorenleden. Ook niet-leden zijn welkom. 

Wat is tossen? U komt naar de baan en via een toss (loting) wordt beslist met wie en tegen wie u gaat spelen. Elk half uur speelt u zo met en tegen een ander. De toss vindt plaats om vijf minuten voor het hele en het halve uur. U kunt niet zelf kiezen met wie u gaat spelen, wat op andere dagen en tijden wel het geval is.  

De toss heeft altijd voorrang boven verhuur en vrij spelen. Het is voor veel leden een begrip, niet alleen om een gezellig partijtje te tennissen, maar ook om nieuwe leden te leren kennen. Tossen is gratis voor leden. Niet leden kunnen mee tossen en betalen hiervoor 5 euro per avond. 

Competitie

Leden kunnen zich bij de Vereniging Competitieleider (VCL) Nelleke van de Griek  aanmelden voor diverse competities ( bv. 50+ heren en mix 17 + heren en mix enz. ). Hij nodigt leden uit om aan de diverse competities deel te nemen en stuurt daarvoor tijdig een mail rond naar de leden om zich op te geven.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar organiseren wij indien er genoeg interesse is zowel voor de jeugd als de senioren een clubkampioenschap. Je kunt zowel individueel als in koppels deelnemen. 
Deze dagen staan altijd garant voor veel sportiviteit en gezelligheid.