Jeugd

Tennis is een grote sport in Nederland. En dat is niet zo gek. Iedereen kan meedoen en je kunt het overal spelen, alleen of met anderen. Bewegen is gezond en bij tennis is dat ook nog eens leuk. Je ontmoet nieuwe kinderen en kunt meedoen aan wedstrijden. Daar leer je hoe leuk het is om te winnen, maar je leert ook sportief omgaan met tegenslagen. Vaardigheden die je buiten de sport ook kan gebruiken.

Tennisvereniging de Golfbreker heeft zo'n 20 jeugdleden. Er zijn speciale trainingen voor de jeugd. Je kunt je daar op inschrijven via de knop Activiteiten. Je moet dan wel lid zijn van de vereniging. Daarover kun je alles vinden onder de knop Lid worden.

Er is een jeugdcommissie die elk jaar samen met de trainer en enkele ouders verschillende evenementen organiseert. Zo zijn er de jeugdclubkampioenschappen en verschillende toernooien. Als je als jeugdlid een redelijk niveau hebt bereikt, kun je je ook inschrijven voor de clubkampioenschappen voor senioren. Het bestuur moet wel goedkeuring geven en je kan niet meer meedoen aan de jeugdclubkampioenschappen. Naast de trainingen en wedstrijden zijn er ook andere leuke activiteiten. Je kunt daarbij denken aan bowlen of een pannenkoekenfeest. 

Tennislessen voor de jeugd in Zoutelande
Pannenkoekenfeest
Gezellige uitjes TV de Golfbreker Zoutelande
Competitietennis en clubkampioenschappen